Warning: Undefined array key "sliding" in /customers/4/d/d/education4future.se/httpd.www/wp-content/plugins/widget-options/includes/pagebuilders/elementor/render.php on line 395 Warning: Undefined array key "sliding" in /customers/4/d/d/education4future.se/httpd.www/wp-content/plugins/widget-options/includes/pagebuilders/elementor/render.php on line 395
Nu lanseras säsongsplaneringen inför årets fysiska och digitala aktiviteter 2

Nu lanseras säsongsplaneringen inför årets fysiska och digitala aktiviteter

Äntligen kan alla medlemmar och följare se fram emot en fullspäckad säsong av föreläsningar, utbildningar, fester och andra evenemang. I år kommer mycket fokus att ägnas åt samhällsaktuella frågor och vi siktar på att hålla stadig kurs genom vår planerade verksamhet, även om det stormar i samhället omkring oss.

Under våren kommer vi att hålla föreläsningar om investmentbolagen Blackrock och Vanguard, NATOs provokationer mot Ryssland, kryptovalutor, geopolitisk strategi och ett antal andra föreläsningar som hålls hemliga tillsvidare.

Vi kommer dessutom att hålla ett stort antal medlemsinterna utbildningar rörande ledarskap, säkerhet, film och foto, första-hjälpen, kost, livsstil och mycket mycket annat. På det mer angenäma temat planeras flera fester och samkväm, samt en ost-/vinprovning i februari.

Med det önskar vi alla medlemmar varmt välkomna!

Annons
0
  0
  Din varukorg
  Din varukorg är tomTillbaka till butiken
  Warning: Undefined array key "sliding" in /customers/4/d/d/education4future.se/httpd.www/wp-content/plugins/widget-options/includes/pagebuilders/elementor/render.php on line 395

  Investera

  För tillfället har använder vi enbart banköverföringar/ bankgiro som betalmedel. Fler betallösningar kommer inom kort.

  BG: 11111-1-1-1-1-1-1–111

  Medlemsansökan

  För tillfället har använder vi enbart banköverföringar/ bankgiro som betalmedel. Fler betallösningar kommer inom kort.

  BankGiro: 5482-3281
  Märk betalningen med “medlem”, sätt den som återkommande och skicka gärna en hälsning i formuläret.

  Bli månadsgivare

  För tillfället använder vi enbart banköverföringar/ bankgiro som betalmedel. Fler betallösningar kommer inom kort.

  Kontakta oss för att få veta mer!