Warning: Undefined array key "sliding" in /customers/4/d/d/education4future.se/httpd.www/wp-content/plugins/widget-options/includes/pagebuilders/elementor/render.php on line 395 Warning: Undefined array key "sliding" in /customers/4/d/d/education4future.se/httpd.www/wp-content/plugins/widget-options/includes/pagebuilders/elementor/render.php on line 395
Folkbildning för ett medvetet samhälle 2

Folkbildning för ett medvetet samhälle

Education4future är en aktör främst på området folkbildning, vi vill vara en samhällsaktör som formar ett svenskt samhälle med förstående och ansvarsfulla medborgare. I tider av omvälvning och stora påfrestningar så är detta arbete extra viktigt, eftersom det ger människor möjligheterna att förstå sin samtid och sin egen roll i dess utveckling.

Både som individer och grupper är vi duktiga på att forma vår framtid även under osäkra förhållanden, men år 2021 har onekligen bjudit på krav som utmanat vårt sätt att tänka och agera. Vår medlemstillväxt under året visar tydligt att många nya målgrupper söker sig till lösningsorienterade plattformar som E4F, som på så sätt öppnar ännu fler möjligheter att skapa ny kunskap och lösningar för samhällets problem.

Det är en stor förändring jämfört med tidigare, där många små intressegrupper verkade oberoende av varandra. Därför blir arbetet med folkbildning svårare, men också mer viktigt och givande.

Education4Future bejakar människans livslånga lust efter lärande och utveckling, vi ger plats för möten där flera tolkningar lever sida vid sida i respekt för varandra. På så sätt stärker vi varandra och vår förmåga att förstå, reflektera och sätta samman varandras kunskap till en större, gemensam kunskap. Det är också på så sätt vi blir en riktig motkraft mot de som avser att härska över en splittrad och förvirrad befolkning.

Årets stora prövningar har visat det tydligt: vad framtiden än har att medföra så vet vi att Education4Future står bättre rustade än de flesta. Vi ser med stor förväntan på morgondagens utmaningar!

Annons
0
  0
  Din varukorg
  Din varukorg är tomTillbaka till butiken
  Warning: Undefined array key "sliding" in /customers/4/d/d/education4future.se/httpd.www/wp-content/plugins/widget-options/includes/pagebuilders/elementor/render.php on line 395

  Investera

  För tillfället har använder vi enbart banköverföringar/ bankgiro som betalmedel. Fler betallösningar kommer inom kort.

  BG: 11111-1-1-1-1-1-1–111

  Medlemsansökan

  För tillfället har använder vi enbart banköverföringar/ bankgiro som betalmedel. Fler betallösningar kommer inom kort.

  BankGiro: 5482-3281
  Märk betalningen med “medlem”, sätt den som återkommande och skicka gärna en hälsning i formuläret.

  Bli månadsgivare

  För tillfället använder vi enbart banköverföringar/ bankgiro som betalmedel. Fler betallösningar kommer inom kort.

  Kontakta oss för att få veta mer!