Warning: Undefined array key "sliding" in /customers/4/d/d/education4future.se/httpd.www/wp-content/plugins/widget-options/includes/pagebuilders/elementor/render.php on line 395 Warning: Undefined array key "sliding" in /customers/4/d/d/education4future.se/httpd.www/wp-content/plugins/widget-options/includes/pagebuilders/elementor/render.php on line 395
Svenska Bok- & Mediemässan

Svenska Bok- & Mediemässan 2021

Oppositionen samlas!

Dagsaktuella ämnen som rörelsefrihet, yttrandefrihet, pandemi och vaccin, brottslighet och invandring, regering och val väntar oss den 30e oktober i Stockholm. Vi behöver bygga nätverk och skapa sammanhållning om vi ska kunna förbättra vårt samhälle – inget tillfälle erbjuder bättre tillfälle än initiativet som samlar de hundratusentals människor som är engagerade för ett sann demokrati och oinskränkt folkbildning i Sverige.

Ny arrangör

Education4Future är inte arrangörer av Svenska Bok- & Mediemässan 2021 – men vi uppmuntrar och uppmanar folk att besöka detta initiativ som nyttjar sin yttrandefrihet för att förbättra Sverige. Arrangörerna heter Svenska Bok- & Mediemässan och deras hemsida kan du se här.

Annons
0
  0
  Din varukorg
  Din varukorg är tomTillbaka till butiken
  Warning: Undefined array key "sliding" in /customers/4/d/d/education4future.se/httpd.www/wp-content/plugins/widget-options/includes/pagebuilders/elementor/render.php on line 395

  Investera

  För tillfället har använder vi enbart banköverföringar/ bankgiro som betalmedel. Fler betallösningar kommer inom kort.

  BG: 11111-1-1-1-1-1-1–111

  Medlemsansökan

  För tillfället har använder vi enbart banköverföringar/ bankgiro som betalmedel. Fler betallösningar kommer inom kort.

  BankGiro: 5482-3281
  Märk betalningen med “medlem”, sätt den som återkommande och skicka gärna en hälsning i formuläret.

  Bli månadsgivare

  För tillfället använder vi enbart banköverföringar/ bankgiro som betalmedel. Fler betallösningar kommer inom kort.

  Kontakta oss för att få veta mer!