Håkan Bergmark demonstration

Håkan Bergmark, demonstration varje söndag

Demonstration på Odenplan söndagar 14:00

Passa på att träffa den mångkunnige och frispråkige Håkan BergmarkOdenplan varje söndag klockan 14.00. Håkan och ett antal andra frihetskämpar samlas och talar om olika aktuella ämnen – allt mellan våldsutveckling och pandemi till yttrandefrihet, sjukvård, vår regering och presidentval. Det finns även möjlighet för de åskådare som som känner sig manade att själv säga några ord, så denna demonstration kan liknas vid ett ”Speakers corner” – något som vi sannerligen behöver i dessa tider.

Träffa likasinnade och nätverka

Utöver detta kommer du också att träffa och lära känna många intressanta, likasinnade människor och få möjlighet att diskutera tillsammans efteråt, då man tillsammans går och tar något att dricka. Vi behöver bygga nätverk och skapa sammanhållning om vi ska kunna förbättra vårt samhälle och den modige, outtröttlige Håkan bjuder här in till detta.

Dykare och visselblåsare från Estoniakatastrofen

Mest känd har Håkan blivit i sin egenskap som f.d. röjdykare inom marinen och han var en av de första som dök på MS Estonia bara dagar efter förlisningen. Håkan har en egen Youtube-kanal där han bland annat pratar om detta. Han har även medverkat i SwebbTV där han intervjuas av Mikael Willgert.

Education4Future är inte arrangörer av Håkans demonstrationer, men vi uppmuntrar och uppmanar folk att besöka detta initiativ som nyttjar sin yttrandefrihet för att förbättra Sverige.

Annons
0
  0
  Din varukorg
  Din varukorg är tomTillbaka till butiken

  Investera

  För tillfället har använder vi enbart banköverföringar/ bankgiro som betalmedel. Fler betallösningar kommer inom kort.

  BG: 11111-1-1-1-1-1-1–111

  Medlemsansökan

  För tillfället har använder vi enbart banköverföringar/ bankgiro som betalmedel. Fler betallösningar kommer inom kort.

  BankGiro: 5482-3281
  Märk betalningen med “medlem”, sätt den som återkommande och skicka gärna en hälsning i formuläret.

  Bli månadsgivare

  För tillfället använder vi enbart banköverföringar/ bankgiro som betalmedel. Fler betallösningar kommer inom kort.

  Kontakta oss för att få veta mer!