Angrepp på yttrandefriheten

Oksanen anklagar Vávra Suk för att vara infiltratör

Vänsterjournalisten Patrik Oksanen attackerar nu den alternativa Bok- och mediamässan genom att sprida allvarliga anklagelser om en av föredragshållarna.

Vávra Suk, chefredaktör för tidskriften Nya Tider, anklagas av Oksanen för att vara rysk infiltratör i ett samtal med en av föredragshållarna som ska delta på bok- och mediamässan. Detta är naturligtvis helt och hållet grundlöst och ett av Oksanens påhitt och endast ett sätt att skrämma bort och tysta människor.

Den moderate riksdagsmannen Lars Beckman kritiserade vänsterextrema EXPO:s brunmålning av mässan och dess föredragshållare, bland andra Katerina Janouch, och blev därmed anklagad för att vara judehatare av Svenska kommittén mot antisemitism. Beckman stod upp för yttrandefriheten och bör istället hyllas. Klimatet inom media i Sverige idag är hårt. De traditionella mediernas existens är hotad och därför används metoder som brunmålning, lögner och hot av extremvänsterns media.

Den alternativa Bok- och mediamässan är ytterst seriös och arrangeras till följd av att den traditionella bokmässan inte tillåter allas närvaro och åsikter. Oavsett om man håller med om vad som sägs, eller inte, ska alla få ha sin åsikt och alla ska ha rätt att komma till tals. Denna grundlagsskyddade rättighet håller långsamt på att försvinna från vårt svenska samhälle. Vi ska våga ta diskussionen med meningsmotståndare, inte tysta dem.
Kom till mässan och visa att du står upp för demokrati och yttrandefrihet!

Varmt välkommen!

Annons
0
  0
  Din varukorg
  Din varukorg är tomTillbaka till butiken

  Investera

  För tillfället har använder vi enbart banköverföringar/ bankgiro som betalmedel. Fler betallösningar kommer inom kort.

  BG: 11111-1-1-1-1-1-1–111

  Medlemsansökan

  För tillfället har använder vi enbart banköverföringar/ bankgiro som betalmedel. Fler betallösningar kommer inom kort.

  BankGiro: 5482-3281
  Märk betalningen med “medlem”, sätt den som återkommande och skicka gärna en hälsning i formuläret.

  Bli månadsgivare

  För tillfället använder vi enbart banköverföringar/ bankgiro som betalmedel. Fler betallösningar kommer inom kort.

  Kontakta oss för att få veta mer!